PISPALAAN JULISTETTU RAUHA! Täällä vartioin minä.

HÄIRIÖT OVAT NYT LOPPU, SELKEENKATU 4 ASUKKAAT VALITAAN TARKKAAN, JA ALUEELLE EI PÄÄSTETÄ ALFALTA SELKEENKATUA PITKIN RISKITEKIJÖITÄ TILANTEEN VARMISTAMISEKSI. TÄÄLLÄ VARTIOIN MINÄ, YHTEYSTIETONI LÖYTYVÄT KRYPTOKESKUS.FI:STÄ. T.Sähkö-Aki

ALFALAISET! SELKEENKATUA PITKIN EI MITÄÄ ASIAA. HUOMIO, VAROITUS!!! ”ALUE julistetaan värikuulasotavaara-alueeksi, alfalaisilta PÄÄSY KIELLETTY!” Täällä vartioin minä + ”Sheriffit”, Sähkö-Aki. ps. jos mä tässä onnistun, ni meiltä kaikilta sit menneisyys puf.

JOS JOLLAIN JOTAIN TÄTÄ VASTAAN, NIIN TÄHÄN tai MINULLE Tai lähimmälle ”Sheriffille”.

XDXDXD LÄPPÄ LÄPPÄNÄ. 😉

T. KryptoKeskus ry & Paikallisvaluuttamme RELA-COIN

Ps. Ensimmäinen Kryptotiedote:

RELA-Coinia ei säännöstelyt koskisi edes, mutta tahdomme siitä tehdä hyvän, ja idioottivarman PaikallisValuutan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *