SJCOIN – SEINÄJOEN OMA, LOHKOKETJUPAIKALLISVALUUTTA!

SJcoin, Seinäjoen Paikallinen Lohkoketjuvaluutta FIMK:n tekniikalla

SEINÄJOKI-COIN (SJcoin)

Seinäjoki-coin (SJcoin) on Seinäjoen ja Etelä-Pohjanmaan alueelle suunnattu lohkoketjupohjainen paikallisvirtuaalivaluutta. Assetissa on Tokeneita yhteensä 21000000SJcoin:ia, eikä niitä voida luoda enempää.

SJcoinissa on taustakassa, joka koostuu eri paikallistoimijoiden tuotteista tai lahjakorteista. Taustakassan tuotteet, lahjakortit tai muut omaisuuserät, ovat lunastettavissa liikkeellelasketuilla SJcoin tokeneilla https://lompsa.com FIMK-lohkoketjujärjestelmän marketplacesta.

Taustakassaan lahjakortit ovat kertyneet mainossopimuksista joilla paikallistoimijat mainostavat tuotteitaan tai palveluitaan SJcoin mobiiliohjelmiston kautta, josta veloitetaan kuluttajalle esitettyjen mainosten näyttökertojen mukaan. Kuluttaja palkitaan SJcoineilla 100% kuluttajan näkökentässä toteutuneiden mainosnäyttökertojen mukaan.

Yksittäisen SJcoinin arvo määräytyy joko laskennallisesti suhteessa taustakassan omaisuuserien ja liikkeellelaskettujen ”SJcoin”-tokenien määrään, tai spekulatiivisesti eri tahojen välillä.

Seinäjoki-shetelit ovat fyysisiä valtakirjoja, joilla voi lunastaa halutessaan Seinäjoki-shetelit ilmenevän määrän digitaalista FIMK:n lohkoketjussa ja järjestelmässä toimivan SJcoin-assetin tokenia.

FIMK-lompakko ja Lisätietoja FIMK-lohkoketjusta:

Lompsa.com

(Varapalvelin: wallet.fimk.fi)

fimk.fi

Kryptokeskus.fi

Avaa FIMK-tili lompsa.com:ssa

https://money.cnn.com/2018/06/04/technology/russia-cryptocurrency-farmer-kolion/index.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *